Camping Ninska Laguna, Zadar, Nin

kamp s pješčanom plažom…

Kamp Ninska Laguna smješten je u Ninu 14 km sjevernozapadno od Zadra uz 5 km dugu prirodnu pješčanu plažu. Njemački ADAC je upravo ovu plažu koja se naziva i “Kraljičina plaža” svrstao u sam vrh najljepših plaža u Dalmaciji. Posebno je pogodna za obitelji s malom djecom.

…ugodan ambijent u prirodi…

U kampu se boravi u udobnom, mirnom prirodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi. Kamp raspolaže sa do 100 kampirnih mjesta s priključcima na električnu energiju. Svim je gostima na raspolaganju i veliki hladnjak pored recepcije kojeg mogu koristiti besplatno za svoje potrebe. 70% kampa je pošumljeno. Na cijelom području kampa je dostupan bežićni internet putem WLAN-a.

u neposrednoj blizini centra

Iako u kampu trenutno ne radi restoran ni trgovina, sve je vrlo dostupno u neposrednoj blizini kampa. Nin kao turističko mjesto raspolaže sa mnoštvom kvalitetnih restorana s raznim izborom ribljih i mesnih jela, te pizzerija. Trgovina mješovite robe također ne nedostaje. U blizini su također pošta, banka, te bankomati.

Čitaj više:

odlično mjesto za surfanje…

Pješćane plaže ispred kampa pružaju idealne uvjete za windsurfing i kitesurfing. Glavni preduvjet je da ima dovoljno vjetra. Najučestaliji vjetar u ljetnim mjesecima je lagan do umjeren Maestral (SZ), a povremeno može zapuhati mnogo snažnija Bura (SI), koja je učestalija u proljetnim i jesenskim mjesecima.

Čitaj dalje:

i bicikliranje

Okruženje Zadar – Nin – Vir pruža idealne uvjete za rekreativno bicikliranje ili jogging. Postoji biciklistička staza uz glavnu prometnicu od Zadra preko Nina do otoka Vira u dužini od 20km. Za “off-road” bicikliranje postoji velik broj makadamskih puteva i cesta kroz predivnu prirodu i uz more.

Čitaj dalje:

osnovne informacije kampa

Otvoreno:April 15 – Oktobar 15
Površina kampa:1 ha
Broj kampirnih mjesta:100
Mjesto za pražnjenje kemijskog WC-a:DA
Pražnjenje odpadnih voda iz kampera:DA
Udaljenost od mora:30m
Vrsta plaže:Pješčana plaža
Supermarket:500m
Restoran:500m
Svježe voće i povrće:600m
Banka:600m
Pošta:600m
Autobusna stanica:500m
Ambulanta - Hitna:700m

rezervacije

Trenutno radimo na “walk-in” bazi i ne vršimo rezervacije za kamp mjesta. Ali slobodno nas kontaktirajte za informacije o dostupnosti slobodnih mjesta ili druge informacije.

Posao

Traži se par za održavanje  kampa (Muž i žena )

djeljenje

Video

slike